Konferens iTiden

Konferensrummen i kvarteret iTiden är fräscha, prisvärda och håller hög teknisk standard. En produktiv miljö för bra möten helt enkelt.

Boka direkt

service@itiden.ax

Utrymmen för alla typer av möten

Konferensrummen i kvarteret iTiden är fräscha, prisvärda och håller hög teknisk standard. En produktiv miljö för bra möten helt enkelt. Vår personal står till tjänst och löser alla behov som kan uppstå, från teknisk support till budtjänster, kopiering och annat. I kvarteret iTiden finns ett större konferensrum: Klinten, samt två mindre: Klintbacka och Klinthamnen. Kaffe och catering bokas hos [restaurang Time Out](restaurang) som finns i huset. Vi hjälper gärna till med förhandsbokning av traktering. Observera att avbokning måste ske ett dygn innan konferensens början. I annat fall debiteras 50 % av priset.

Våra konferensrum

Klintbacka
14 personer, 32m²

Klintbacka

Vårt minsta rum Klintbacka är ett perfekt utrymme för lunchmöten, tack vare läget nära men avskilt på entréplan. För max 14 personer i klassisk styrelsesittning.

Klinten
40-70 personer, 65m²

Klinten

Vår största och mest flexibla lokal som rymmer upp till 40 personer i konferenssittning och upp till 70 personer i biosittning. Talmikrofon och storbildskärm finns.

Klinthamnen
16 personer, 36m²

Klinthamnen

Ljuddämpat och -isolerat. För avskilda möten finns konferensrummet Klinthamnen. Ett utrymme för enskilda samtal, mindre möten och presentationer. För max 16 personer i klassisk styrelsesittning.

prislista_konferens.pdf